De Speelkameraadjes
kinderopvang
Wie ben ik

AnuschkaIk ben Anuschka Visser, geboren in 1964 en woon met mijn gezin in Nieuw Vennep, de "Steinenwijk" in Getsewoud Zuid, die heel gemakkelijk aan te rijden is vanaf de IJweg.

Ik woon daar met mijn zoon Thomas van 25 jaar en mijn dochter Jennifer van 22 jaar. Wij hebben geen huisdieren en roken niet.

Ik heb een 3 jarige MBO opleiding KVJV (Kinderverzorging, Jeugdverzorging) gevolgd en de HBO-Jeugdwelzijnswerk opleiding. Tijdens deze opleidingen heb ik stages gelopen bij:


  -         peuterspeelzaal
  -         kinderdagverblijf
  -         open lucht school voor zieke kinderen
  -         school voor dove kinderen en kinderen met een spraak/taal stoornis
  -         buurtcentrum
  -         tehuis voor meisjes van 14 tot 18 jaar
  -         centrum voor buitenschoolse opvang aan kinderen met opvoedingsproblemen.


Na mijn studie kreeg ik een baan aangeboden bij Fokker. Het was een leuke administratieve baan, een gezellige werkomgeving, waar ik het prima naar mijn zin had. Kortom, ik ben er een aantal jaren blijven werken.

Toen Thomas werd geboren ben ik parttime gaan werken en Thomas ging naar een kinderdagverblijf. Gastouders bestonden 20 jaar geleden nog niet (nauwelijks). Toen Thomas 4 jaar werd en naar school moest heb ik mijn baan opgezegd. Het begrip ‘gastouders’ drong langzaam door in de maatschappij en ik greep onmiddellijk mijn kans. Ik begon als gastouder.

Zo kon ik thuis blijven om voor mijn eigen kinderen te zorgen en tegelijkertijd mijn beroep uitoefenen. Dit was wat ik heel erg graag wilde doen. Van deze beslissing heb ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt. Inmiddels heb ik bijna 22 jaar ervaring als gastouder en doe ik dit "werk" met heel veel liefde en plezier. Ik hoop dit dan ook nog heel erg lang te kunnen doen. Ik haal heel veel voldoening uit mijn werk. Het is zo heerlijk om elke ochtend weer de lieve lachende kinderen te zien
binnenkomen, de gezelligheid en de knuffels te ervaren.

Tevens ben ik in het bezit van een officieel EHBO Aan Kinderen diploma van het Oranje Kruis, is mijn jaarlijkse risico inventarisatie dik in orde en kan ik een verklaring van goed gedrag overleggen.

Ik werk voornamelijk samen met gastouderbureau
Kroostopvang en KinopDit zijn kwalitatief uitstekende gastouderbureaus waar ik al jarenlang een heel goed contact mee heb. Ook heb ik contact met andere bureaus.

Per 1 januari 2009 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen onder de naam De Speelkameraadjes en sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34315323.

Home
Wie ben ik
Openingstijden, mogelijkheden en voorwaarden
Voordelen van een gastgezin
Dagindeling
VVE Peuterprogramma Kiki
Algemene informatie en nuttige links
Opieka nad polskimi dziecmi
Foto's
Contact